9 Mayıs Avrupa Günü “Haïdouti Orkestar” ile Kutlanıyor!

WhatsApp Image 2024-05-02 at 14.34.40

9 Mayıs Avrupa Günü “Haïdouti Orkestar” ile Kutlanıyor!

Gaziantep Ticaret Odası (GTO) bünyesinde faaliyet gösteren Gaziantep AB Bilgi Merkezi, 9 Mayıs Avrupa Günü'nü “Haïdouti Orkestar” ile Kutluyor!

Fransa, Yunanistan, Türkiye, Romanya ve Sırbistan gibi farklı ülkelerden müzisyenlerin oluşturduğu topluluk, Avrupa Günü kapsamında dört şehirde performans sergileyecek. Balkanlar, Türkiye ve Orta Doğu ezgilerini içeren çok kültürlü repertuarıyla izleyicilerle buluşacak olan topluluk, şarkıları ile birlik ve dayanışma mesajları verecek.

Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu tarafından Avrupa Birliği Bilgi Merkezleri aracılığıyla düzenlenen etkinlik, 10 Mayıs Cuma saat 20.00’de Şehitkamil Sanat Merkezi’nde gerçekleşecektir.

*Ücretsiz etkinliğimizde serbest oturum düzeni uygulanacak olup salon kapasitesine göre kayıt alınacaktır.

KAYIT OL BUTONU WEB SİTESİ

Diğer Etkinlikler [Tüm Etkinlikler]