DIŞ TİCARET BULUŞMALARI

Sayın Üyemiz,

Sizi "Odeabank ile Dış Ticaret Buluşmalarına" davet ediyoruz...

Dünyadaki ve Türkiye’deki makroekonomik gelişmeleri ve Covid-19’un etkilerini, Gaziantep Ticaret Odası ve Odeabank işbirliğinde düzenlenen “Dış Ticaret Buluşmaları”nda konuşacağımız online toplantıya katılımlarınızdan onur duyarız.

PROGRAM

14.00-14.15  Açılış Konuşmları

Zafer SEYAR - Nakiy Yönetimi ve Dış Ticaret Direktörü, Odeabank

Tuncay YILDIRIM - Yönetim Kurulu Başkanı, Gaziantep Ticaret Odası

14.15 - 15.45   Covid -19 Etkileri ile 2021 Ekonomik Görünümü

Gizem ÖZTOK ALTINSAÇ - Ekonomist

NOT : Etkinlik zoom programı üzerinden gerçekleştirlecek olup, katılım linki tarafınıza iletilecektir.

GİZEM ÖZTOK ALTINSAÇ KİMDİR?

2001 yılında Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Bilkent Üniversitesi İktisat yüksek lisansına başladı ve aynı üniversitede asistanlık yaptı. Yüksek lisans derecesini Marmara Üniversitesi İngilizce İktisat bölümünden aldı.

2004 yılında, profesyonel hayata adım atarak, Garanti Yatırım’da Ekonomistlik görevine başladı. 2012-2016 yılları arasında Garanti Yatırım’da Başekonomistlik görevini yerine getirdi.

2011 yılından bu yana, eş zamanlı olarak, Bloomberg HT’de Pazartesi ve Perşembe günleri İlk Söz ve Küresel Piyasalar programlarında profesyonel yorumcu olarak da yayın yapmakta ve BloombergHT’de düzenli köşe yazmaktadır.

Altınsaç, aynı zamanda, Sabancı Üniversitesi’nde ve Özyeğin Üniversitesi’nde, lisans ve yüksek lisansta “davranışsal finans”, “Türkiye ekonomisinde makro verilerin okunması”, ve “makroekonomik tahmin yöntemleri” derslerini vermektedir.

PROGRAMA KATILIM KAYDI İÇİN TIKLAYINIZ

Bilgi İçin :

Odebank : 0532 4945168

GTO         : 0342 2203030 (303)