Dünya ve Türkiye Ekonomisine Bakış

tskb toplantı

DÜNYA VE TÜRKİYE EKONOMİSİNE BAKIŞ

17 Nisan Çarşamba günü Türkiye Sınai Kalkınma Bankası (TSKB) işbirliğinde düzenleyeceğimiz toplantıda Dünya ve Türkiye ekonomisini konuşuyor olacağız. Küresel ekonomik gelişmeleri ve Türkiye'nin bu süreçteki konumunu piyasa ve kalkınma perspektifinden analiz etmek, aynı zamanda Gaziantep ekonomisinin bu büyük resme nasıl entegre olduğunu ve gelecekteki potansiyelini tartışmak üzere düzenlediğimiz toplantıya katılmak için butonu tıklayarak kayıt yaptırmanız yeterli.

KAYIT OL BUTONU WEB SİTESİ

PROGRAM