Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARIYORUZ"

Etkinlikler

İş Teftiş Faaliyetleri Bilgilendirme Toplantısı

İş Teftiş Bilgilendirme Toplantısı

Çalışma hayatında rehberlik anlayışını güçlendirmek ve işverenlerin mevzuata uyum süreçlerine katkı sağlamak amacıyla; Gaziantep Ticaret Odası ev sahipliğinde, Gaziantep Oda ve Borsaları ile T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı iş birliğinde "İş Teftiş Faaliyetleri" bilgilendirme toplantısı düzenlenecektir.

Toplantı, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Erol Güner’in katılımlarıyla gerçekleştirilecek olup; 4857 Sayılı İş Kanunu ve 6331 Sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu teftiş süreçlerine ilişkin güncel yaklaşım ve uygulamalar doğrudan yetkili isimler tarafından paylaşılacaktır.

Üyelerimizin mevzuata uyum süreçlerini daha sağlıklı ve etkin şekilde yürütebilmelerine katkı sağlayacak bu toplantıya, aşağıdaki bağlantı üzerinden kayıt olarak katılım sağlayabilirsiniz.

Buton mavi_Çalışma Yüzeyi 1 kopya 4 Program Akışı

14:00 | Açılış Konuşmaları

  • Taner Özdurak – GTO Yönetim Kurulu Başkan V.
  • Erol Güner – ÇSGB Rehberlik ve Teftiş Başkanı

14:30 | İşin Yürütümü Teftişlerine İlişkin Bilgilendirme
(4857 Sayılı İş Kanunu kapsamında)
Hakkı Soner Can – ÇSGB Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı İş Başmüfettişi

15:15 | Ara

15:30 | İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Teftişlerine İlişkin Bilgilendirme
Koray Gündoğdu – ÇSGB Rehberlik ve Teftiş Başkanlığı İş Başmüfettişi

16:15 | Soru – Cevap

16:30 | Kapanış

Diğer Etkinlikler [Tüm Etkinlikler]