Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz?

Gaziantep Ticaret Odası olarak siz üyelerimize verdiğimiz hizmetler ile ilgili her türlü bilgi ve dokümana ilgili sayfalardan ulaşabilirsiniz. Lütfen ilgilendiğiniz konu ile ilgili sayfayı ziyaret ediniz.

veya lütfen aşağıdaki hizmet numarası ile irtibata geçiniz.

Destek Hattı

0850 205 27 27

GTO Online işlemlere hoşgeldiniz
Lütfen sisteme giriş yapınız..

Giriş Yap
İletişim

Telefon

0850 205 27 27

Adres

İncilipınar Mahallesi Ticaret Odası Hizmet Kompleksi Şehitkamil Gaziantep / TÜRKİYE

"BİRLİKTE BAŞARALIM"

Etkinlikler

SEMİNER: VOC-TEST PROJESİ ULUSAL MESLEK STANDARTLARI VE ULUSAL YETERLİLİKLERİN UYGULANMASI SEMİNERİ

 VOC-TEST SOSYAL MEDYA  VE DUYURU  

 

Sayın Üyemiz,

Avrupa Birliği Katılım Öncesi Mali Yardım Aracı (IPA) ve İnsan Kaynaklarının Geliştirilmesi Operasyonel Programı (IKG OP) kapsamında düzenlenecek olan “Voc-Test Projesi Ulusal Meslek Standartları ve Ulusal Yeterliliklerin Uygulanması Seminerine'' katılımınızdan onur duyarız.

 

Tarih: 14 Ocak 2022 Cuma

Saat: 13.30-16.00

Yer: Gaziantep Ticaret Odası

 

Kaydolmak için tıklayınız...

 

PROGRAM AKIŞI

13:30 – 14:00 Kayıt ve Kokteyl

 14:00 – 14:10 Proje Tanıtım Filmi

 14:10 – 14.30  Açılış Konuşmaları 

  •   Uğur ACIOĞLU  - Gaziantep Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı
  • Mustafa BOZGEYİK - GTO Yönetim Kurulu Üyesi  ve GUTMEB Yönetim Kurulu Başkanı 

 

14.30- 15.45            Gıda ve Gastronomi Sektöründe Ulusal Meslek Standartları ve Ulusal Yeterliliklerin                                     Uygulanması

  Kebapçılıkta Mevcut Durum, Standart ve Yeterlilik Gerekliliği

  •   Metin KURÇEREN - Gaziantep Ticaret Odası Meclis Üyesi, Gaziantep Kurumsal Yemek                                                           Sanayicileri ve Gıda Tedarikçileri Derneği Başkanı

Dönercilikte Mevcut Durum, Standart ve Yeterlilik Gerekliliği

  •   Erkan KARALAR  - Gaziantep Ticaret Odası Meclis Üyesi, Ümit Döner İşletme Ortağı

 Mesleki Standartların İstihdama Etkisi

  • Dr. Öğretim Üyesi Furkan BALTACI - Hasan Kalyoncu Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı

 Ulusal Meslek Standartları ve Yeterliliklerin Uygulama Esasları

  • Prof. Dr. Mustafa BALCI  - AB Delegasyonu Eğitim ve Öğretim Sektör Yöneticisi

 

Soru – Cevap / Kapanış

 

 

 

Diğer Etkinlikler [Tüm Etkinlikler]