42 No.lu Bilişim Teknolojileri Meslek Komitesi öncülüğünde Gaziantep'te faaliyet gösteren yazılım sektörü firmalarına HİSER Projesi Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Odamız 42 Nolu Bilişim Teknolojileri Meslek Komitesi öncülüğünde Gaziantep'te faaliyet gösteren yazılım sektörü firmalarına; Hiser Projesi Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Hiser Projesi; Ticaret Bakanlığı Türkiye Bilişim Sektörü’nün Uluslararasılaşması Ve E-Turquality (Bilişimin Yıldızları) Programı hakkındaki karar kapsamında, işbirliği kuruluşları önderliğinde bir araya gelen bilişim firmaları, uluslararası pazarlara girmek ve rekabet güçlerini artırmak için uzman ve danışmanlar eşliğinde ihtiyaçlarını belirleyerek gereken somut adımları atabilme imkânı bulabilecekler. Proje kapsamında, sektörde faaliyet gösteren firmalarla birlikte hareket ederek ortak sorunlarına ortak çözümler üretme ve uluslararası platformda bölgesel güç oluşturma imkânı bulabilecekleri konusunda bilgiler aktarılmıştır.

Toplamıza Meclis Üyelerimiz; Mehmet Ali Çalışkantürk, Serdar Çelik ile Meslek Komite Başkanı Mehmet Savaş Gültekin, Meslek Komite Başkan Yardımcısı Ümit Tatar, Komite Üyesi Murat Anlaş ve sektör temsilcileri katıldı.

42 - Bilişim Teknolojileri Meslek Komitesi ile ilgili haberler