8 Nolu Cafe –Restaurant -Caterıng Hizmetleri Meslek Komitesi Tarafından Gastronomi Sektör Toplantısı Düzenlendi

- Komite: 8 - Cafe - Restaurant - Catering Hizmetleri Meslek Komitesi
Odamız 8 NOLU CAFE-RESTAURANT-CATERING HİZMETLERİ Meslek Komitesi tarafından grupta faaliyet gösteren üyelerin katılımıyla "Gastronomi Sektörü Bilgilendirme ve İstişare Toplantısı " düzenlendi.
Toplantıda, Çalışma ve İş kurumu Gaziantep İl Müdürü Siraç EKİN tarafından Gaziantep Ticaret Odası ile İŞKUR işbirliğinde yürütülen MEGİP (Mesleki Eğitim ve Beceri Geliştirme Protokolü), Gaziantep Üniversitesi Turizm ve Otelcilik MYO Öğretim Görevlisi ve MASAT DER Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nadir ZEYREK tarafından EZELDEN EBEDE GAZİ MUTFAK projeleri hakkında bilgilendirme yapıldı.
Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur Acıoğlu başkanlığında, Meslek Komite Başkanı Ahmet Abuşoğlu, Başkan Yardımcısı Selami Naim Öner, Meclis üyesi Sakıp Çadır ve Meslek Komite Üyesi Ali Volkan Karalar'ın katılımıyla gerçekleşen toplantıda, üyelerimizin her iki proje hakkındaki soruları cevaplandı.
- 30 Kasım 2018