Gastronomi Sektörü Normalleşme Süreci Bilgilendirme Toplantısı Gerçekleştirildi

- Komite: 8 - Cafe - Restaurant - Catering Hizmetleri Meslek Komitesi
Odamız 8 Nolu Cafe - Restaurant - Caterıng Hizmetleri Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Gastronomi Sektörü Normalleşme Süreci Bilgilendirme Toplantısı Meclis Üyeleri Erkan Karalar, Metin Kurçeren, Meslek Komite Başkanı Ahmet Hidayet Abuşoğlu, Başkan Yardımcısı Selami Naim Öner ve Meslek Komite Üyesi Okan Karalar'ın katılımı ve sektör temsilcilerinin yoğun ilgisi ile sosyal mesafe kuralına riayet edilerek gerçekleşti.
Açılış konuşmaları Odamız Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Tuncay YILDIRIM tarafından gerçekleştirilen toplantıda Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Uğur ACIOĞLU meslek komitesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar ve COVİD-19 pandemisi normalleşme sürecinde alınması gereken önlemler hakkında katılımcıları bilgilendirdi.
Gaziantep Ticaret Odası iştiraki GETHAM ( Gaziantep Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi) tarafından sektöre yönelik geliştirilen dezenfeksiyon ürünleri hakkında GETHAM Genel Müdürü Onur Akar tarafından bilgilendirme yapılan toplantıda; sektörde yaşanan problem ve çözüm önerileri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.
- 11 Haziran 2020