31 nolu komite Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasının Düzenlediği Bölgesel İnşaat Toplantısına katıldı.

Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odası’nın (ŞUTSO) organize ettiği Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremin ardından yeniden yapılanan iller için düzenlediği “Bölgesel İnşaat Toplantısı” ŞUTSO Meclis Toplantı Salonunda gerçekleştirildi.

Programa, Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Dönüşüm Alanları 6 Dairesi Başkanı Mustafa İnan, Çevre Şehircilik Ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hüseyin Aras, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Kentsel Dönüşüm Daire Başkanlığı, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi  İmar Ve Şehircilik Daire Başkanlığı, Haliliye Belediyesi Başkanlığı İmar Müdürlüğü, Karaköprü Belediye Başkanlığı İmar Müdürlüğü, Eyyübiye Belediye  Başkanlığı İmar Müdürlüğü, Harran Üniversitesi Kentleşme Ve Çevre Sorunları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mithat Arman Karasu, TOBB Odalar ve Borsalar Birliği Sektör Meclis Sorumlusu Neslihan Doğan, TOBB Odalar Ve Borsalar Birliği Uzman Yardımcısı Kadir Akalın, ŞUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yetim, ŞUTSO Meclis Başkanı Serhat Karadağ, ŞUTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, ŞUTSO Hukuk Müşaviri Av.Cüneyd Altıparmak, Adıyaman Ticaret Ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet Torunoğlu, Adıyaman Ticaret Ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkan Vekili Ercan Tayınlamak, Antakya Ticaret Ve Sanayi Odası, Gaziantep Ticaret Odası, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası,Tügem Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkan Vekili Mustafa Hakan Özelmacıklı, Orkent İnşaat İmar San.Ve Tic.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Şen, Şanlıurfa İnşaat Mühendisleri Odası İl Temsilcisi Berat Mahsun Kaya,  Şanlıurfa Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Abdulvahap Bayram, Şanlıurfa İç Mimarlar Odası Başkanı Nedim Çiçek, Çevre Mühendisleri Odası, Şehir Plancıları Odası Başkanı Mehmet Selim AÇAR, Şanlıurfa Mimarlar Odası Şube Başkanı Pirkan Kılıç, Şanlıurfa Harita Ve Kadastro Mühendisleri Odası Başkanı Mustafa Güzeller ve kamu kurum ve kuruluş ile basın mensupları katıldı.

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Kentsel Dönüşüm Başkanlığı Dönüşüm Alanları 6 Dairesi Başkanı Mustafa İNAN,  Harran Üniversitesi Kentleşme ve Çevre Sorunları Ana Bilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Mithat Arman KARASU,  TÜGEM Tüm Girişimci Emlak Müşavirleri Derneği Başkan Vekili Mustafa Hakan ÖZELMACIKLI , Orkent İnşaat İmar San.ve Tic.A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Nihat ŞEN ve ŞUTSO Hukuk Müşaviri Av.Cüneyd ALTIPARMAK birer sunum gerçekleştirdi.

Program Soru, cevap ve plaket töreni sonrası sona erdi.

Ekli Dosyalar

31 - İnşaat Müteahhitleri Meslek Komitesi ile ilgili haberler