32 No.lu Poliüretan Terlik ve Ayakkabı Üretim Ticareti Meslek Komitesi Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu MYO ziyaret etti.

Odamız 32 No.lu Poliüretan Terlik ve Ayakkabı Üretim ve Ticareti Meslek Komitesi Yönetim Kurulu Üyemiz Yılmaz Duman eşliğinde, Gaziantep Üniversitesi Naci Topçuoğlu Meslek Yüksekokulu, Prof. Dr. Mehmet Hakan Morcalı, Doç. Dr. Yusuf Yılmaz ve Dr. Ömer UÇTU'yu ziyaret etti.

Meclis Üyelerimiz; Mustafa Tahir Özkara, Yılmaz Gözeri,  Meslek Komite Başkanı Mahmut Şahgül, Meslek Komite Başkan Yardımcısı İbrahim Halil Hösükoğlu,  Meslek Komite Üyesi Cuma Pirbudak tarafından yapılan ziyarette işbirliği konusunda istişarelerde bulunup değerlendirmeler yapılmıştır.

Naci Topçuoğlu MYO bünyesinde bulunan ve 17025 kapsamında akredite olan test laboratuvarında sektöre yönelik yapılan testler ve Üniversite işbirliği ile  Poliüretan Terlik - Ayakakabı sektörü üyelerinin yürütebileceği AR- GE çalışmaları hakkında bilgi alışverişinde bulunulmuştur.

Ekli Dosyalar

32 - Plastik ve Poliüretan Terlik Ayakkabı Üretim ve Ticareti Meslek Komitesi ile ilgili haberler