GTO ERBİL OFİSİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI DEVAM EDİYOR

Odamız tarafından Erbil’de kurulan ve yaklaşık 3 yıldır faaliyet gösteren GTO Erbil Ticaret Ofisi Bilgilendirme Toplantılarının dördüncüsü plastik, ambalaj,PVC, kimya, makine ve makine yedek parça, mobilya ve elektrik-elektronik  sektörlerine yönelik olarak yapıldı.

Bilgilendirme toplantısı;

23 Nolu PLASTİK-AMBALAJ-KAUÇUK-PVC PENCERE İMALATI, ALIM VE SATIMI

24 Nolu KİMYEVİ MADDELER-BOYA-TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

25 Nolu MAKİNA VE MAKİNA YEDEK PARÇALARI

34 Nolu MOBİLYA-MOBİLYA AKSESUARI-ORMAN ÜRÜNLERİ İMALAT VE TİCARETİ

38 Nolu ELEKTRİK-ELEKTRONİK-ZÜCCACİYE VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI meslek komite üyeleri ile meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi.

Meclis ve meslek komite üyeleri, GTO Erbil Ticaret Ofisinin çalışmaları, Irak ekonomisi, plastik, ambalaj, kimya, Makine ve yedek parçaları, mobilya ve elektrik-elektronik ile züccaciye sektörlerine yönelik iş olanakları konusunda bilgilendirildi.

Ekli Dosyalar

23 - Plastik - Ambalaj - Kauçuk - Pvc Pencere İmalatı Alım Ve Satımı Meslek Komitesi ile ilgili haberler