32 ve 44 Nolu Meslek Komitelerinin Getham Ziyareti

Odamız 32 No.lu Poliüretan Terlik ve Ayakkabı Üretim ve Ticareti Meslek Komitesi ve 44 No.lu Deri Ayakkabı ve Saraciye Ürünleri İmalatı ve Ticareti Meslek Komitesi , Aralık Ayı Olağan Komite Toplantılarını, Odamız iştiraki Gaziantep Endüstriyel Tasarım ve Hibrit Modelleme Merkezi (GETHAM)'da düzenlendi.

GETHAM Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Ali Çalışkantürk'ün katılımlarıyla yapılan toplantı,  32 ve 44. grup meclis üyeleri Mustafa Tahir Özkara, Yılmaz Gözeri, Ferhat Çapar, Yusuf Artar ve Osman Erkendirci, 44 nolu meslek komite başkanı Şükrü Çelikten, meslek komite üyeleri İbrahim Halil Hösükoğlu, Cuma Pirbudak, Murat Nabioğlu ile Getham Genel Müdürü Onur Akar'ın katılımıyla gerçekleşti.

Toplantıda Getham ’ın tarihçesi, kurumsal yapısı, görevleri, hizmet birimlerinin görevleri ve verilen hizmetler ile ilgili meslek komite üyelerine sunum yapılarak sonrasında inceleme gezisi gerçekleştirildi.

44 - Deri Ayakkabı ve Saraciye Ürünleri İmalatı ve Ticareti Meslek Komitesi ile ilgili haberler